Ndërlidhjet

ANKARA


Presidentët e Afganistanit dhe Pakistanit kanë rënë dakord që të luftojnë terroizmin dhe të mos lejojnë aftësimin dhe financimin e terroristëve në territoret e vendeve përkatëse.
Bisedimet mes Musharafit dhe Karzait ishin të parat që nga viti 2006 dhe u mbajtën në Ankara me ndërmjetësimin e presidentit turk Ahmet Sezer.
XS
SM
MD
LG