Ndërlidhjet

PRAGË


Në shumë vende Dita Ndërkombëtare e Punës u shënua me protesta. Shumica e protestave ishin paqësore, por trazira janë shënuar në Turqi dhe në Makao.
Në Stamboll, sipas njoftimeve, policia arrestoi disa qindra protestues majtistë.
Në Makao policia ka ndërhyrë për shpërndarjen e mijëra protestuestuesve, kurse në Rusi nuk pati incidente.
XS
SM
MD
LG