Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


"Misioni informues i Këshillit të Sigurimit në Kosovë ka qenë i suksesshëm dhe para së gjithash i ka krijuar një pamje te qartë perfaqesuesve të 15 vendeve anëtare", tha drejtuesi i misionit, ambasadori belg Johan Verbeke gjatë raportimit të sotëm në Këshillin e Sigurimit të KB.
"Realiteti konkret i çështjes së Kosovës është bërë i qartë, shumë më teper se më parë. Kosova nuk është me problem abstrakt", tha ambasadori i Belgjikës Johan Verbeke.
XS
SM
MD
LG