Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ambasadori i Belgjikës në Kombet e Bashkuara Johan Verbeke, i cili drejtoi misionin fakt-mbledhës në Prishtinë dhe Beograd, e ka falënderuar sot kryeministrin e Kosovës Agim Çeku për "mikpritjen madhështore" gjatë vizitës në Kosovë.
Në emër të ambasadorit Verbeke, Zyra e Belgjikës në Prishtinë është falënderuar për fleksibilitetin dhe profesionalizmin e treguar gjatë pritjes së delegacionit, dhe informimin e përfaqësuesve të vendeve anëtare të Këshillit të Sigurimit.
Po sot, Qeveria e Kosovës ka vlerësuar se vizita e delegacionit të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë ka qenë tejet e suksesshme.
XS
SM
MD
LG