Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Ditën ndërkombëtare të lirisë së shtypit, përfaqësues të institucioneve qendrore në Kosovë dhe të organizatave që merren me çështje të mediave, kanë thënë se gazetarët në Kosovë ballafaqohen me probleme nga më të ndryshmet, duke filluar nga financimi e deri te presioni nga grupe të caktuara të interesit. Në një debat të organizuar nga Asociacioni i Gazetarëve të Pavarur të Kosovës, kryeministri Agim Çeku tha se në Kosovë mediat janë tërësisht të pavarura nga qeveria dhe politika e saj.
XS
SM
MD
LG