Ndërlidhjet

UASHINGTON


Bërja e pazarit, gatimi, pastrimi, kujdesi për fëmijët dhe një mori detyrash tjera shtëpiake sikur të llogariteshin në vlerë financiare, atëherë shtëpiakeve do të duhej t'u pagushin 138 mijë dollarë në vit. Ky është përfundimi i një ankete në Shtetet e Bashkuara organizuar në prag të Ditës së Nënës, me 13 maj.
XS
SM
MD
LG