Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryetari i Partisë Reformiste Ora, Veton Surroi, është takuar në Peru me zyrtarët e këtij vendi.
Në njoftimin nga zyra e partisë thuhet se zyrtarët e Perusë, që është anëtar jo i përhershëm i Këshillit të Sigurimit, kanë thënë se e mbështesin planin e Ahtisaarit, sepse konsiderojnë se kjo është zgjidhja e vetme që gëzon përkrahje të gjerë ndërkombëtare.
Në takimin me zëvendës ministrin e Jashtëm Hugo De Zela, Surroi ka thënë se rezoluta e KB për statusin e Kosovës duhet të jetë juridikisht e qartë, sepse në të kundërtën vështirë mund të pritet zhvillimi ekonomik dhe perspektiva evropiane e Kosovës.
XS
SM
MD
LG