Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Agim Çeku ka porositur serbët e Kosovës që të mos frikësohen nga pavarësia e Kosovës.
Në një tryezë me temën “Të rinjtë dhe integrimi i tyre në shoqërinë kosovare” të mbajtur në Çagllavicë, ai i ka siguruar serbët lokalë se asgjë e keqe nuk do t’iu ndodhë në Kosovën e pavarur. Për më teper ai ka thënë se pavarësia do të qartësojë gjërat, dhe do të hap rrugën e zhvillimit dhe përparimit për të gjitha komunitetet.
XS
SM
MD
LG