Ndërlidhjet

PODGORICË


Komandanti i trupave ndërkombëtare në Bosnjë, admirali gjerman Uithauer dhe autoritetet e Malit të Zi kanë nënshkruar marrëveshjen teknike për kalimin tranzit të trupave. Bëhet fjalë për përdorimin e hapësirës ajrore dhe tokësore të Malit të Zi për të dërguar trupat e EUFOR-it nga Bosnja në Kosvë në ndihmë të KFOR-it në rast të ndonjë situate emergjente sigurie.
XS
SM
MD
LG