Ndërlidhjet

SHKUP


Një grup elitë i indianëve të Amerikës, të cilët janë të specializuar në kapjen e trafikantëve të drogës kanë mbërritur në Maqedoni për të ndihmuar policinë lokale në kapjen e trafikantëve të drogës.
Në njësinë e specializuar, që është pjesë e Departamentit të Sigruisë Kombëtare bëjnë pjesë anëtarë të fiseve Tohon Odham, Navajo, Siuks, Kiova, Lakota, Jurok dhe Bllekfut.
XS
SM
MD
LG