Ndërlidhjet

PRISHTINË


I dërguari i Bashkimit Evropian për statusin e Kosovës, Stephan Lehne ka filluar sot vizitën dy ditore në Prishtinë. So
Ai është pritur në takime të ndara nga presidenti dhe kryeministri i Kosovës, ndërkaq nesër do të zhvillojë takime dhe me liderët e opozitës. “Ne mendojmë që tash përpjekjet duhet të shtohen në Nju Jork për të arritur deri te përgatitja e një rezolute të mirë. Do të ketë dhe shumë konsultime në përpjekje që të arrihet një marrëveshje, kurse ne vazhdojmë ta mbështesim propozimin e Ahtisarit”, tha Lehne.
XS
SM
MD
LG