Ndërlidhjet

TALIN


Qeveria e Estonisë shënoi sot 62 vjetorin e përfundimit të Luftës së Dytë Botërore, me ceremonitë e organizuara në memorialin e Holokaustit, në memorialin e ushtarëve sovjetikë të Armatës së Kuqe dhe në varrezat ushtarake gjermane.
Të gjiha misionet diplomatike në Talin dërguan përfaqësuesit e tyre në ceremoni, me përjashtim të Rusisë që e shënon nesër përfundimin e Luftës së Dytë Botërore.
Ministri i Mbrojtjes i Estonisë tha se Talini i "kupton" traditat e ndryshme të Rusisë.
XS
SM
MD
LG