Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara shqyrton sot raportin për vizitën e paradokohshme të misionit informues në Kosovë dhe në Serbi. Raportin e paraqet shefi i këtij misioni, ambasadori i Belgjikës në Kombet e Bashkuara, Johan Verbeke.
XS
SM
MD
LG