Ndërlidhjet

KRAKOV


Filloi takimi dy ditor për energjinë, ku diskutohet rreth mundësive për transportin e karburanteve nga rajoni i Azisë Qëndrore në Evropën Perëndimore, duke mos kaluar nëpër Rusi.
Nikoqori i takimit, presidenti i Polonisë Lech Kaczynski ka ftuar për pjesëmarrje homologët nga Gjeorgji, Azerbejxhani, Ukraina, Lituanisë dhe Kazakistani.
Presidenti i Kazakistanit Nursultan Nazarbayev ka vendosur të mos marrë pjesë dhe ka zgjedhur të diskutojë bashkëpunimin energjetik me presidentin e Rusisë Vladimir Putin, i cili po viziton Azinë Qëndrore.
XS
SM
MD
LG