Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti i Serbisë, Boris Tadiq shpalli sot se Kuvendit të Serbisë i ka dërguar propozimin që për kryeministër sërish të zgjedhet Vojisllav Koshtunica. Nga presidenca është kumtuar se është arritur marrëveshja ndërmjet Partisë Demokratike, koalicionit Partia Demokratike e Serbisë – Serbia e Re dhe G-17 plus për formimin e qeverisë së re.
XS
SM
MD
LG