Ndërlidhjet

BLEKSBËRG


Studentë, profesorë dhe prindër në Universitetin Teknik të Virgjinas kanë nderuar gjatë ceremonisë së dilpmomimit 32 viktimat e masakrës nga një ish student i armatosur muajin e kaluar.
27 studentë që ishin në mesin e viktimave u nderuan me diploma pas vdekjes.
XS
SM
MD
LG