Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kuvendi i Serbisë po debaton edhe sot për kërkesën e 128 deputetëve për ndërrimin e kryetarit të Kuvendit, Tomisllav Nikoliq. Mbrëmë vonë, gjatë diskutimeve për këtë çështje, kryesisht u dëgjuan akuza dhe kundërakuza ndërmjet përfaqësuesve të partive politike. Partia Demokratike mbrëmë ka propozuar Oliver Duliqin për kryetar të Kuvendit. Kryetari i Kuvendit, Tomisllav Nikoliq ka përsëritur edhe sot se nuk do të lejoj votim për shkarkimin e tij, por do të paraqesë dorëheqje.
XS
SM
MD
LG