Ndërlidhjet

HAYS


Një grua amerikane ka diplomuar në moshën 95 vjeçare. Nola Ochs e fitoi diplomën universitare për Studimet e Përgjithshme dhe Historinë në ceremonin në Universitetin Shtetëror Fort Hays në Kansas.
Por studimet e saj nuk pritet të përfundojnë me kaq, sepse 95-vjeçarja ka thënë se konsideron t'i vazhdojë edhe studimet pas diplomike.
XS
SM
MD
LG