Ndërlidhjet

UASHINGTON


Një raport i panelit special të Bankës Botërore ka konkluduar se presidenti i saj, Paull Wolfowitz i ka shkelur rregullat me rastin e caktimit të pagesës për miken e tij. Paneli ka vlerësuare se ekziston një "krizë e udhëheqjes" në bankë dhe se Bordi duhet ta përcaktoj fatin e zotit Wolfowitz në këtë bankë. Paul Wolfowitz ka refuzuar të pranoj se ka bërë ndonjë gabim.
XS
SM
MD
LG