Ndërlidhjet

PODGORICË


Anton Sinishtaj, që akuzohet për terrorizëm në Mal të Zi tha se gjykimi i tij dhe i 17-të të dyshuarve të tjerë shqiptarë është "pjesë e procesit politik". Grupi akuzohet për planifikim të sulmeve terroriste dhe kryengritje për rajon autonom në pjesën lindore të Malit të Zi.
"Jam i pafajshëm. Ky proces është i dizajnuar për t'u vënë fre kërkesave për status më të mirë të shqiptarëve në Mal të Zi" u tha gjykatësve, Anton Sinishtaj.
XS
SM
MD
LG