Ndërlidhjet

PRAGË


Gazetarja e radio Fardës Nazi Azima u paraqit para gjykatës në Teheran dhe u lirua me kusht. Rasti do të shqyrtohet sërish nga gjykata me 20 maj. Pasaporta e Azimës ishte konfiskuar pas hyrjes së saj në aeroportin e Teheranit, gjatë shkurtit.
Azima që kishte shkuar në Iran për të vizituar nënën e sëmurë ka shtetësi amerikane dhe iraniane.
XS
SM
MD
LG