Ndërlidhjet

PRISHTINË


Anëtari i Ekipit të Unitetit Veton Surroi ka tërhequr vërejtjen se gjendja në ekipin është serioze, dhe se në vend të një konsistence të qëndrimeve, aty po bëhen improvizime.
Surroi ka thënë se brenda Ekipit të Unitetit ka dallime, dhe se ky grup, sipas tij, do ta ketë vështirë që të përballet me sfidat që vijnë.
XS
SM
MD
LG