Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Michael Uiliams do të jetë kordinatori special i Kombeve të Bashkuara për Lindjen e Mesme, njoftoi Sekretari i Përgjithshëm i KB Ban Ki moon. Ai i tha Këshillit të Sigurimit se "Uilliams do të koordinojë të gjitha aktivitetet e Kombeve të Bashkuara lidhur me procesin e paqes në Lindjen e Mesme".
Uillimas ka punuar në ministrinë e jashtme britanike dhe ka përvojë në zona konflikti përfshirë Kamboxhian dhe ish Jugosllavinë.
XS
SM
MD
LG