Ndërlidhjet

PRISHTINË


Agjencia Kosovare e Privatizimit nxjerrë në shitje 13 kompani, në mënyrë që të joshë investitorët e huaj.
Shumica e ndërmarrjeve, të cilat kanë qenë në pronë shoqërore, do t'u shiten atyre që do të ofrojnë çmimin më të lartë. Në mesin e tyre ka fabrika të përpunimit të frutave dhe perimeve, fabrika për përpunimin e mishit, prona bujqësore dhe depo.
XS
SM
MD
LG