Ndërlidhjet

UASHINGTON


Kongresi i Shteteve të Bashkuara e miratoi buxhetin për vitin fiskal 2008, i cili fillon më 1 tetor 2007.
Buxheti prej 2.900 miliardë dollarë u mbështet kryesisht nga Demokratët, të cilët i kontrollojnë të dyja dhomat e Kongresit.
Buxheti mundëson financimin e luftërave në Irak dhe Afganistan aq sa kërkoi presidenti George Bush. Në buxhet ka mjete shtesë për veteranët e luftës, fëmijët e varfër dhe arsimin.
XS
SM
MD
LG