Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përcaktimi i kritereve për simbolet e Kosovës, ka dominuar takimin e sotëm të Ekipit të Unitetit. Në këtë rrafsh, është ngritur si çështje urgjente sidomos nxjerrja e stemës për shkak të pasaportës së ardhshme të Kosovës. Mirëpo, në fund nuk është marrë ndonjë vendim dhe kjo çështje është shtyrë për javën e ardhshme.
XS
SM
MD
LG