Ndërlidhjet

UASHINGTON


Kongresi i Shteteve të Bashkuara e ka miratuar buxhetin prej 2900 miliardë dollarësh për vitin fiskal 2008, i cili financon shpenzime të mëdha për mbrojtje, siç ka kërkuar presidenti George Bush dhe ka paraparë më shumë fonde për prioritetet vendëse, që janë kërkuar nga Partia Demokratike që e ka shumicën në Kongres. Anëtarët republikanë të Kongresit kanë shprehur mospajtimin e tyre me shtesën prej afro 23 miliardë dollarësh për buxhetin e paraparë për veteranë, për fëmijë dhe për arsim.
XS
SM
MD
LG