Ndërlidhjet

KAZAN


Rritja ekonomike në 29 vendet e Evropës Lindore dhe ato të ish Bashkimit Sovjetik do njohë rënje gjatë vitit 2007, pas shifrave rekord të vitit të kaluar.
Kjo është bërë e ditur gjatë takimit vjetor të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim që këtë rradhë po mbahet në Tataristan.
Presidenti i kësaj banke tha se synojnë fokusimin në Ballkan, Azinë Qëndrore dhe rajonet e Rusisë.
XS
SM
MD
LG