Ndërlidhjet

PRAGË


Organizata Amnesty International tha se qeveri dhe grupe të armatosura në mbarë botën po e shfrytëzojnë "politikën e frikës" për shkeljen e të drejtave të njeriut dhe inkurajimin e ndarjeve të rrezikshme në shoqëri. Në raportin vjetor, organizata tha se kritikat vlejnë për qeveri si ato në Kinë, Rusi dhe Zimbabve. Ndërkohë, Sekretarja e Përgjithshme e Amnesty International Irene Khan akuzoi Shtetet e Bashkuara për trajtimin e botës si "fushë betejë gjigante".
XS
SM
MD
LG