Ndërlidhjet

PRAGË


Organizata për Bashkëpunim dhe Siguri në Evropë tha se kombinimi i mbeturinave toksike, ndotja e ujit dhe pasojat e katastrofës bërthamore të Çernobilit më 1986, po shkaktojnë krizë ambientaliste në Ukrainë, Moldavi dhe Bellorusi. Në raportin e saj OSBE tha gjithashtu se paisjet e kontaminuara ushtarake paraqesin problem për këto vende.
XS
SM
MD
LG