Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Ministrinë për Kthim dhe Komunitete u nënshkruan sot kontratat për 36 projekte rreth kthimit të të zhvendosurve, kryesisht të serbëve. Vlera e tyre arrin në rreth dy milionë euro dhe mjetet janë siguruar nga qeveria e Kosovës.
Zyrtarët thanë se qeveria është e gatshme të ndihmojë të gjitha projektet e tilla.
XS
SM
MD
LG