Ndërlidhjet

STRASBURG


Ligjvënësit e Bashkimit Evropian përmes një deklarate vlerësuan se keqësimi i raporteve ndërmjet Rusisë dhe Estonisë mund të ndikojë edhe në raportet e Rusisë me BE-në. Në deklaratë u tha se autoritetet ruse kanë përdorur "retorikë armiqësore".
Po sot, kryetari i Komisionit Evropian Hoze Manuel Barroso tha se embargoja e Rusisë ndaj importit të mishit nga Polonia është "diskriminuese".
XS
SM
MD
LG