Ndërlidhjet

PRISHTINË


Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara, KFOR-i dhe Shërbimi Policor i Kosovës do të shkatërrojnë sot 7 mijë armë të konfiskuara, në kuadër të projektit Kontrolli i Armëve të Vogla në Kosovë. Në bazë të hulumtieve të deritshme, është vlerësuar se deri në qershor të vitit 2006, në Kosovë ka pasur 400 mijë armë. Armët që do të shkatërrohen janë konfiskuar nga SHPK-ja gjatë hetimeve për akte të ndryshme kriminale.
XS
SM
MD
LG