Ndërlidhjet

BËRNO


Samiti i 15 presidentëve nga vende të Evropës Qëndrore dhe Lindore u hap në Bërno të Çekisë. Çështja e statusit të Kosovës dhe planet amerikane për sistemin e mbrojtjes raketore në Evropë janë ndër temat kryesore të takimit.
Samiti u hap nga presidenti i Çekisë Vaclav Claus dhe ai i Kroacisë Stipe Mesiq. Në mesin e pjesëmarrësve janë edhe presidentët e Shqipërisë, Maqedonisë, Serbisë, Italisë, Polonisë etj.
XS
SM
MD
LG