Ndërlidhjet

LISBONË


Roli i NATO-s në Kosovë do të jetë njëra ndër temat e takimit të Asamblesë Parlamentare të NATO-s, që filloi sot në Portugali. Ndër temat tjera veçohen: zgjerimi i NATO-s dhe përpjekjet e Aleancës për ndalimin e trazirave në Afganistan. Në takimin katër ditor marrin pjesë përfaqësuesit e 26 vendeve anëtare si dhe vëzhgues nga 15 vende.
XS
SM
MD
LG