Ndërlidhjet

BUKURESHT


Ambasadori i Rumanisë në Austri Corbea Hoisie ka dhënë dorëheqje pasi në një raport u akuzua për bashkëpunim me shërbimin sekret Securitate nga koha e komunizmit.
Ligji rumun parasheh që zyrtarët e zgjedhur dhe punonjësit civilë të deklarohen nën betim nëse kanë qenë apo jo bashkëpunëtorë të Securitates. Kush nuk e deklaron të vërtetën, mund të ndiqet penalisht.
XS
SM
MD
LG