Ndërlidhjet

BEOGRAD


Statusi i pazgjidhur i Kosovës dhe bashkëpunimi me Tribunalin e Hagës janë pengesat kryesore në rrugën e Serbisë drejt Bashkimit Evropian, është konkluduar në takimin e sotëm të titulluar "Përgjigjet e Serbisë në sfidat e kohës", që u mbajt në Beograd.
Duke kritikuar udhëheqjen politike të Serbisë për insistimin e saj në sovranitetin e Kosovës, kryetari i Lëvizjes Evropiane Zhivorad Kovaçeviq tha se është e gabuar ideja se mund të kontrollohen dy milionë shqiptarët që kanë disponim armiqësor ndaj Serbisë.
XS
SM
MD
LG