Ndërlidhjet

LUBJANË


Ministri i jashtëm i Sllovenisë Dimitrij Rupel dhe senatori amerikan George Voinovich kanë biseduar sot në Lubjanë për çështjen e Kosovës.
Sipas shefit të diplomacisë sllovene, vëmendje më e madhe gjatë takimit i është kushtuar çështjes së Kosovës dhe zhvillimeve në Këshillin e Sigurimit.
Bashkëbiseduesit kanë konkluduar se është më e rëndësishme që Bashkimi Evropian dhe SHBA ta ruajnë unitetin në qëndrimin e tyre ndaj çështjes së Kosovës.
XS
SM
MD
LG