Ndërlidhjet

PRISHTINË


Pas më tepër se dy muajsh të bisedimeve, Ekipi i Kosovës për status sot është shprehur i bindur se e ka tejkaluar çështjen e përcaktimit të kritereve për simbolet e Kosovës. Ky ekip ka autorizuar Komisionin Kushtetues, që ti përpiloj kriteret dhe ato t'ia paraqesë Kryesisë së Kuvendit. Pritet që së shpejti të shpallet edhe konkursi për simbolet e Kosovës.
XS
SM
MD
LG