Ndërlidhjet

SHKUP


Bashkimi Demokratik për Integrim pas katër muaj bojkoti është kthyer në Kuvendin e Maqedonisë, por atë tani e bojkoton opozita maqedonase pas refuzimit të kërkesës së saj që para deputetëve të zbardhet marrëveshja e arritur mes VMRO-DPMNE-s në pushtet dhe BDI-s në opozitë. Nga ana tjetër si BDI-ja ashtu edhe VMRO-jane kanë prezentuar qëndrime të ndryshme për marrëveshjen e arritur dhe kjo e ka ndërlikuar edhe më tepër skenën politike në Maqedoni.
XS
SM
MD
LG