Ndërlidhjet

TRIPOLI


Familjet e fëmijëve libianë të infektuar me SIDA thanë se kanë arritur marrëveshje me kryeministrin britanik Tony Blair, e cila mund t'u shpëtojë jetën pesë infermiereve bullgare dhe mjekut palestinez.
Personeli mjekësor që janë të burgosur prej 8 vitesh janë dënuar me vdekje nën akuzat për infektim të qëllimshëm më virusin HIV të 400 fëmijëve.
Zëdhënësi i familjeve të fëmijëve tha se zgjidhja mund të gjendet para fundit të qershorit.
XS
SM
MD
LG