Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, autoritetet dhe organizatat joqeveritare në Kosovë kanë tërhequr vërejtjen për mosrespektimin e të drejtave elementare të fëmijëve.
Vëmendje e posaçme në këtë dtë i është kushtuar punësimit të fëmijëve, të cilët për shkak të kushteve të rënda ekonomike, detyrohen të bëjnë punë të rrezikshme dhe të braktisin shkollimin.
XS
SM
MD
LG