Ndërlidhjet

KEJPTAUN


Asosacioni Botëror i Gazetave tha se mbi 60 gazetarë janë vrarë gjatë muajve të fundit, derisa persekutimi i gazetarëve në botë po njeh rritje.
Në prag të kongresit që do mbahet në Afrikën e Jugut, Asosacioni Botëror i Gazetave tha se gazetarët po vriten jo vetëm në zonat e konfliktit, por dhe jashtë tyre.
XS
SM
MD
LG