Ndërlidhjet

JERUSALEM


Amnesty International, organizata ndërkombëtare e mbrojtjes së të drejtave të njeriut, këtë javë po përkujton 40 vjetorin e luftës së 1967 në Lindjen e Mesme.
Amnesty International ka kërkuar ngritjen e një strukture për të mbikqyrur palestinezët dhe izrealitët, pasi shkeljet e të drejtave të njeriut nga të dyja palët janë të shumta.
XS
SM
MD
LG