Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeprokurorja e Gjyaktës së Hagës, Carla Del Ponte sot viziton Beogradin në përpjekje për të vlerësuar shkallën e bashkëpunimit të Serbisë me Gjykatën.
Del Ponte do takohet me drejtuesit më të lartë të shtetit dhe shërbimeve të sigurisë, të cilët shpresojnë në një notë pozitive, në mënyrë që t'i hapet rruga procesit të afrimit me Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG