Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi i Unitetit i Kosovës është takuar sot me shefen e zyrës amerikane në Prishtinë, Tina Kajdanou dhe me të dërguarin e zotit Solana në Kosovë, Torbjon Solstrom, me çrast është diskutuar për kriteret për simbolet e Kosovës. Pas takimit u tha se me përfaqësuesit ndërkombëtarë është arritur harmonizimi që këto kritere duhet të rrespektojnë pakon e Marti Ahtisarit, sipas së cilës simbolet e Kosovës reflektojnë karakterin e saj shumë etnik.
XS
SM
MD
LG