Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeprokurorja e Tribunalit të Hagës, Carla del Ponte deklaroi se është e bindur për "gatishmërinë politike" të Serbisë për ti arrestuar dhe dorëzuar të gjithë të akuzuarit për krime të luftës. Ajo tha sot se në raportin e saj të qershorit, do ta informoj Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara se Beogradi e ka përmirësuar bashkëpunimin. Ky do të ishte raporti i parë pozitiv i zonjës del Ponte pas një kohe të gjatë të raporteve negative të saj gjatë këtyre viteve.
XS
SM
MD
LG