Ndërlidhjet

UASHINGTON


Dhoma Përfaqësuese i miratoi 6.4 miliardë dollarë ndihmat për zhvillimin, ekonominë dhe sigurinë e Afganistanit. Projekt ligji, të cilin e mbështetën 406 përfaqësues, dhe vetëm 10 votuan kundër, gjithashtu i bën thirrje qeverisë amerikane të caktojë koordinator për luftimin e tregtisë së narkotikëve në Afganistan.
Por Shtëpia e Bardhë tha se kushtet e këtilla janë jorealiste.
XS
SM
MD
LG