Ndërlidhjet

BUKURESHT


Laureati për çmimin Nobel Elie Visel ka thënë se racizmi, ksenophobia dhe anti semitismi përbëjnë problem në shumë vende të Evropës. I mbijetuari i Holokaustit, Visel, këto komente i bëri në Bukuresht në hapje të konferencës kundër diskriminimit dhe jo tolerancës të organizuar nga OSBE-ja. Ministri i Jashtëm i Spanjës, Miguel Angel Moratinos, njëherit kryesuese e OSBE-së, tha se komuniteti ndërkombëtarë duhet të bashkëpunojë në promovimin e tolerancës dhe luftën kundër ekstremizmit.
XS
SM
MD
LG