Ndërlidhjet

TIRANË


Presidenti amëerikanë ka takuar gjatë nje dreke pune, tre kryeministrat e Kartës së Adriatikut, atë të Shqipërisë, Kroacisë dhe Maqedonisë. Përmbushja e reformave për anëtarsimin në NATO ka qenë në qendër të takimit. Tre kryeministrat në konferencën e përbashkët për shtyp nënvizuan faktin se kanë marrë mbështjetjen amerikane në rrugën e tyre drejt aleancës veriatlantike. Duke folur për Kosovën kryeministri Berisha ka përsëritur mbështjetjen për pavarësinë e Kosovës si e vetmja zgjidhje, derisa dy kryeministrat tjerë Sanader dhe Gruevski kanë pëkrahur planin e Ahtisarit.
XS
SM
MD
LG